måndag 30 mars 2009

Tjata tjata tjata......

Nu är det väl bäst att man uppdaterar lite här, finns folk i omgivningen som tjatar - väldigt ohyfsat tycker jag (eller vad säger du C? ;-)).

I torsdags fick jag fara en sväng till jobbet, apt. Underbart att vara tillbaka om så bara för en stund! Men allt gammalt tjafs var kvar, vad är det med vuxna människor. Om man tycker att det mesta med jobbet är skit och man aldrig ser någon bättring - BYT JOBB!!!! Låt oss som är relativt nöjda få jobba i lugn och ro! Gaaaaah...... Jag får nog en rolig tid när jag kommer tillbaka full av energi och lust, stackars mina kollegor. Eller? Muhhahahahahahaaaaa!!!!!!!

Mormor ville låna lilla Filippa i helgen så vi flickor tog en shoppingtur i Birsta på fredagen och svängde förbi mormor med ett styck Filippa på vägen hem. Hon hade då fått ett par otroligt tuffa jeans, ett par tajta. Ser ut som en stortjej nu :-). Väl hos mormor blev det massa mys med gammfolket (gammelmormor o gammelmorfar) och så avslutningvis en bio - Pettsson o Findus. Mysigt för henne att få massa mys och uppmärksamhet, blir inte så mycket sånt när man har en galen lillasyster....

Våra goa ungar!!


Vad gjorde då mamman och pappan i helgen? Jooo.... En lugn början blev det och en middag med svärföräldrar och Robin på lördagkväll. Efter det lyckades man övertala Robin att vara barnvakt åt Isabelle så man kunde fara ner till grannen en stund. Men sen vart det visst så man for till bykrogen. Pappan blev efter ett tag tvungen att fara hem och rädda en vad man trodde var en nerbajsad Robin som egentligen bara var nerfisad, medan mamman fortsatte kvällen på krogen. Som tidigare skrivits så behövde mamman en fjortisfylla och det var nästan vad hon fick... Himlans roligt var det iallafall, fick skjuts hem av snäll skotertaxi (tack för lånet C ;-)) och studsade glad i hågen i sängen och tjöt ett "nu är jag hemma!", men allt man fick till svar var ett morrande "meeeen..." - jättekonstigt... ;-)
Dagen efter mådde mamman inte alls som hon förtjänade utan konstigt nog mycket sämre... Kom som inte riktigt ur det på hela dagen, men när pappan hämtat Filippa och kom hem med ett skrov så blev mamman återställd - tänk vad lite fett kan göra!! :-)

Nu är det ny vecka med snuvigt barn och man lämnar nöjd den gamla bakom sig. Idag blev det lite spel, film, våfflor och glass med sjuka Filippa - en mysig måndag trots snor! Livet känns otroligt mysigt just nu, nöjd och tillfreds med det mesta. Som det ska vara!! :-)

Hittade en bild på denna underbara vackra skapelse som en dag för ett par år sen stod på vår gård, se och njut! (Faktiskt mamman som sitter bakom ratten!!! :-D)
Vacker..........

2 kommentarer:

Cattas liv och tankar sa...

Tack! :-)Se vad lite tjat kan göra..
Ja det är konstigt att man kan må som man INTE förtjänar ibland.. Eller har man förtjänat det.. ;-)Men kul är det! O lära sig av det kommer man ALDRIG att göra...
puss o kram

mia sa...

Ja det finns fler som väntat på uppdatering..! ;) Gud så roligt det kan bli med en sån "spontan" kväll! Alla tiders det! Jag e oxå hemma med Liam.. Det är som någon sa - hostan tycks bara byta karaktär fr vecka till vecka... :/ Hälsa lilla gosfia att krya på sig! Kramkram!