tisdag 17 mars 2009

Helgen som gick

Eftersom det tjatas så himmelens så är det väl bäst att man uppdaterar här då (hrm Catarina...;-))...

I fredags kom äntligen kära sambon hem från Sandö, nu röjer det ett par månader innan det är dax för nästa vända. Men sambon har nog haft det ganska skönt utan vardagliga bestyr och tjatiga fruntimmer, vilket han har fräckheten att inte förneka... ;-)

Helgen började med att flickorna drog in till stan för en liten shoppingtur med godisätande och glass (vilket Filippa sen berättade för alla som lyssnade "jag har inte fått någon mat idag bara godis" - hon fick faktiskt pannkakor oxå! Med glass....). Vi hade supermysigt!! Sambon for på skotertur i solskenet vilket slutade med en skoter som skar (till farfars stora skadeglädje ;-))... Det blev tröstemiddag på bykrogen, trösteöl till pappan med trasiga skotern, och mysigt sällskap av familjen Hådén/Backlund. Sen for vi hem med övertrötta barn, pappa som lovat att ta stallet och en mamma som parkerade rumpan i soffan med ett glas vin! Mys! :-)

Söndagen skulle spenderas i skidspåret - dax för tävling! Filippa hade pratat om denna skidtävling sedan förra vintern. Mamma packar in barn i bilen, skidor och barnvagn med och far iväg. Väl framme och ett par minuter från start så går ena skidan sönder... En vänlig pappa springer iväg med annan vänlig pappa för att laga, men vart tokigt ändå. Med lite för lite tid att fixa så blev det bara till att fara hem... :-( Tror att mamman var den som blev mest ledsen... Har nu lovat att Filippa ska få nya riktiga skidor nästa vinter och då jäklars ska det skidas!!!!! Lovade visst i ett svagt ögonblick att jag skulle skida med... Blev tröstlunch med varmkorv och chokladkakor när vi kom hem. Men de snälla människor som ordnat tävlingen tyckte visst att Filippa var duktig som ville vara med iallafall så de skickade med goa familjen Jonsson/Eriksson en liten medalj!! :-)

Veckan har nu börjat med härligt väder och fikastund hemma hos Ullis, så får väl se hur den slutar!! :-)

Fjolårets vinnare :-)

1 kommentar:

Cattas liv och tankar sa...

Aha! Det var pga den trasiga skidan vi mötte er i Åsenkrokarna... trist! Himla tur att hon fick medalj iaf, en god vilja är inte att förringa..
kram på er!!