tisdag 6 januari 2009

Tiden sprang....

Jaha, så var julen slut. Fick inte ens någon riktig julstämning i år. Eller förra året menar jag. Men fina julklappar av sambon blev det! :-) Och till nyår blev det ett glas champagne till och med! sån där Motte schandong eller va den hette (börjar på allvar bli förbonnad här i skogen).

Värsta skumma vädret blev det också här. I söndags -28, igår på morgonen -24 och till kvällen var det närmare 0. Skumt.... Idag ett par minus och snö. Nähä, nu var det visst uppehåll. Väntar iallafall på sambon så Fillevippen kan visa upp sina skridskotalanger för oss. Behöver lite mysdag efter gårdagen - en frusen bilmotor och tvärstopp i avloppet. Tvingade sambo till handtvätt med klorin... ;-)

Lilla Isabelle kör med powernaps hela dagarna så jag hinner inte med någonting... Så fort jag påbörjat något så vaknar hon. Ska inte en 4-månaders sova mer än sammanlagt en timme om dagen?? Natt har hon inte förrän efter 22. Tur man bor på landet så man kommer undan med den flottiga mysbyxgrejen... Behöver en makeover!!!!!!!! Tur att man iallafall har lite studs i tuttarna för amningen, lägga till hängtuttar till denna kropp hade varit dödsstöten... Lilla Isabelle-gumman, har du något emot att amma tills du går i gymnasiet eller nåt???

Lite bilder från förra årets slut:

vinterdag
vintriga polare, Fiona och Hajen


Polisen Filippa klär granen



Fina lilla tjejen på julafton!


Fina stora tjejen!
Lillan blev trött av allt julklappsöppnande...

Inga kommentarer: