fredag 13 februari 2009

Vinter vinter vinter...

Ännu en dag med trotsigt och uttråkat barn... Ingen bra kombination med kallt väder och sjuka barn. Mamma är inte särskilt populär längre och det bärjar bli liiite jobbigt nu. Vi vill ha dagis nu!!!!

En skadad liten kisse har vi här hemma och han är så deprimerad. Hemska matte stoppar i medicin och sätter på mig läskig tratt, fyyy.... Men nu äntligen börjar det bli bättre!


Lilla Isabelle drygt 5½ månad har ju fått för sig att det är himla bra att ställa sig upp mot saker. Mamma håller inte med. Isa släpper nämligen taget rätt som det är för att titta på händerna eller något annat smart och faller då som en fura bakåt. Dumt. Dags att hon förstår att hon bara är en bebis...


Vinter var det ja... Det har ju kommit en del snö kan man säga... Helt sjukt massa snö... På dessa bilder kan jag ju säga att det ganska nyss var skottat, sen kom det mer snö... Men nu efter all snö och runt -20/25 så får vi hoppas att det blir en "normal" vinter med lagom minusgrader och INGE MER SNÖ!!! (kolla lekstugan ovanför volvon...)



Och här har vi vinnarna i kategorin "sötaste syskonparen"! :-)

Inga kommentarer: