tisdag 7 oktober 2008

Ännu en höstdag

Igår var jag iväg med Dessie till veterinären. Tog med svärfar och lilla Isa. Skulle röntga för att se ifall hon hade fått några problem med hovarna efter sin fång. Tack och lov gick allt bra och bilderna såg fina ut! Så nu blir det vila året ut så sätter vi igång i januari igen. Hoppas hon håller, ska ju visas nästa höst ju!!

Efter att vi hämtat Filippa på dagis så for vi hem till Karin för att lämna hästsläpet vi fått låna. Fick en massa onyttigt fika, både kladdkaka och äppelkaka, så nu blir det till att promenera och äta havregrynsgröt... Var ute på gården hennes och kikade runt också, hon bor så himla mysigt!

mindre glad tjej som blir störd i maten av en tjatig rosa sak

Filippa gungar i "den där mattan i träden"

Aldrig för sent att dansa runt midsommarstången!

På kvällen kom Hans och Rut med barn upp och hälsade på, fick jättefina kläder till Isabelle och så en klocka till Filippa. De är så himla gulliga! Sedan blev det en sen nattning av hästarna och jag var helt slut, blev en lång dag...

söta mössan Isa fick i present


Idag blir det en slapp dag iaf, solen skiner och jag är på pysselhumör. Kanske ska pärla lite, var ett tag sedan. Men jag tror vi börjar med kaffe och reprisen av "våra bästa år"!

1 kommentar:

Linda sa...

Hihi, nä dansa runt midsommarstången kan man ju göra när som helst... och ser man till vädret så brukar det ju kunna vara ungefär samma på julafton och midsommarafton, dvs regn och runt 10 grader. ;-)